viernes, 2 de octubre de 2009

te aroha / arapuri

l'últim cap de setmana a hamilton ha estat d'excursions pels voltants. tot i aixecar-nos cada dia amb la incertesa de la pluja finalment vam aconseguir unes bones sortides.

dissabte te aroha (oscar's big trip)
ens apropem a la muntanya sagrada i comencem a notar les estranyes energies del lloc. un petit poblet, d'antics buscadors d'or, al peu de la muntanya sagrada, ens espera amistós. una caminada per la muntanya, vistes de la plana que hem deixat enrera, espectaculars, núvols imponents i canviants, un arc de sant martí, vaques, vaquetes i ovelles... però no sempre tot és tan bonic... el camí per accedir a dalt de tot de la muntanya està tallat... sembla que s'hi fan obres, o potser un experiment per veure si la muntanya és capaç de resistir les altes quantitats de cianur que permeten extreure l'or que aquesta amaga o amagava???

de fet, nova zelanda, sembla en molts aspectes un territori utilitzat per a l'experimentació natural, social... però d'això ja en parlarem...
aquí les falgueres es confonen amb palmeres, són aaaaltes! tot és com una selva però a la vegada té un aire de muntanya pirinenca, salvatge però amistosa, gens perillosa, excepte el cianur!

diumenge llac arapuri (captain marta)
engantxem la barca al cotxe i cap al llac. l'òscar ajuda a l'snake en tot el procés de preparació de la barca i la descarregada al llac. la yolanda i la marta, tranquil·lament, preparen el pic-nic a la gespa. i ja hi som! amunt la vela i a navegar!!
per sota nostra, una profunditat de 33m, 1m... compte! les plantes ens rocen el vaixell.
el vent bufa molt suau, és com intentar trobar un batec, ja el tenim aquí! empeny amb força el vaixell i la marta porta el timó i controla la vela, que ràpidament s'ha fet amb el control de la nau després d'un curset impartit pel doctor snake.

1 comentario:

  1. Eiii Familia, estem a casa de la Villy repassant el vostre blog!!. Com a "homes del temps" dieu-nos quin temps ens fara dema.. jaja. Molts petons una forta abraçada als dos.

    Izi, Villy i Montse

    ResponderEliminar