martes, 22 de septiembre de 2009

en trànsit...

hem fet parada a los àngeles, que no és el mateix que fer escala. en una parada et fan recollir totes les teves coses i baixar de l'avió per tornar-hi al cap d'un parell d'hores.

què fem durant aquestes dues hores?

ens fan el control d'accés, sembla que ningú ha avisat als policies que ens fan el control (revisió del passaport, empremtes digitals, fotografies, unes quantes preguntes, amb una mica de vacileo...) que estem en situació de: in transit to auckland, tal com hem indicat al visat, i que per això potser no caldria tanta història ni tanta pregunta de què fem als seus USA.
la resta de temps el passem esperant en una saleta amb dispensadors de cafè...

per poder fer aquesta parada ens van fer omplir el visat digital a londres (on vam fer escala):
https://esta.cbp.dhs.gov/
és suficient apuntant-se el codi que et dóna la web un cop introduïda tota la informació.

*nota: i ara que comentem temes del vol, cal dir que en el cas de portar insulina no confieu que us la guardin a la nevera de l'avió, aneu preparats amb una bona nevereta i demaneu a la tripulació tot el gel que necessiteu, que per això si, són molt amables. de tota manera, pregunteu al pujar a l'avió.

1 comentario:

  1. que fooort!!! no van voler aguardar-la??? es pot saber quina va ser l'excusa??? com si fos la primera vegada que algú puja insulina a l'avió!!! espero que arribés bé! on és el sentit comú (que ja es ben cert, quan diuen que és el menys comú dels sentits!!)

    ResponderEliminar